VÅRA KULLAR

2024

Inez paras med den ståliga, prisbelönta hankatten NO*Angel's Lille Alfa och den 11 mars 2024 föds D-kullen hos fodervärd i Västerhaninge. Två honor och två hanar; Donna Bella, Djingis Caius, Don Eddie och lekfulla Dame Rosalie som är en rakhårig LaPerm. Bella kommer att stanna kvar i katteriet som ny avelshona.

Lola paras med snälle och snygge SE*Kingabel's Ferdinand och den 3 april 2024 föds sex stycken kattungar, E-kullen. Ezmo, Enrique, Eduardo, Eliza, Esmeralda och Esteban.  

2023
Doris parades med SE*Kelinges BC Tjatte och C-kullen föds 23 februari 2023. 

C-kullen: Coco Lucille Ball och Chanel Lorelei. Även den här gången blev det akut kejsarsnitt där 2 av 4 kattungar överlevde. Lucille (Lucy) föddes utan radius benet i höger framben och haltar något men är en glad och livlig tjej som inte låter detta hindra henne. Lorelei eller Lola som vi kallar henne kommer att stanna och bli avelshona medan Lucy flyttar till våra vänner som bor utanför Nynäshamn. Mamma Doris kommer att pensioneras och även hon flytta till vännerna tillsammans med Lucy.

2022
Doris parades med SE*Mirror Änzo och fick sin första kull 31 maj 2022. 

B-kullen: Bossy Inez och Baby Ernst. Tyvärr överlevde inte alla kattungarna i kullen. De två som överlevde fick födas upp på flaska första veckan. Idag är de starka och friska. Baby Ernst har flyttat till Uppsala och har det jättebra där. Inez bor hos fodervärd och kommer att gå i avel.

2020
Maggie parades med den prisbelönta vackra hankatten Aegon. Maggie fick en kull på fyra kattungar den 7 juni 2020.

A-kullen: Asbest Doris, Amalgam Igor, Analfabet Olga och Anarkist Vera. Tre av dem flyttade till fina familjer runt om Stockholm medan Doris stannade kvar.

2019
Allt började med Maggie...

Catloversclub första katt var S*divineCURLYcats eElektra som kallades Maggie. Maggie flyttade hem till oss i februari 2019.

Håll utkik under Nyheter för mer info!

Se bilder på våra LaPerm katter i Bildgalleri