VÅRA KULLAR

Allt började med Maggie... 

2019
Catloversclub första katt var S*divineCURLYcats eElektra som kallades Maggie. Maggie flyttade hem till oss i februari 2019.

2020
Maggie parades med den prisbelönta vackra hankatten Aegon. Maggie fick en kull på fyra kattungar den 7 juni 2020.

A-kullen: Asbest Doris, Amalgam Igor, Analfabet Olga och Anarkist Vera. Tre av dem flyttade till fina familjer runt om Stockholm medan Doris stannade kvar.

2022
Doris parades med SE*Mirror Änzo och fick sin första kull 31 maj 2022. 

B-kullen: Bossy Inez och Baby Ernst. Tyvärr överlevde inte alla kattungarna i kullen. De två som överlevde fick födas upp på flaska första veckan. Idag är de starka och friska. Baby Ernst har flyttat till Uppsala och har det jättebra där. Inez bor hos fodervärd och kommer att gå i avel.

2023
Doris parades med SE*Kelinges BC Tjatte och C-kullen föds 23 februari 2023. 

C-kullen: Coco Lucille Ball och Chanel Lorelei. Även den här gången blev det akut kejsarsnitt där 2 av 4 kattungar överlevde. Lucille (Lucy) föddes utan radius benet i höger framben och haltar något men är en glad och livlig tjej som inte låter detta hindra henne. Lorelei eller Lori som vi kallar henne kommer att stanna och bli avelshona medan Lucy flyttar till våra vänner som bor utanför Nynäshamn. Mamma Doris kommer att pensioneras och även hon flytta till vännerna tillsammans med Lucy.

D-kullen: Inez parades med SE*Klingabel's Ferdinand i oktober. Kattungar väntas i december och blir leveransklara i mars 2024. 


Håll utkik under Nyheter för mer info!

Se bilder på våra LaPerm katter i Bildgalleri